Din lokale transportør 365 dage om året

Nyheder

Københavns kommune har en ambition om at være CO2-neutral i 2025. Og som mange byer rundt om i verden har København en strategi om at reducere antallet af biler i byens centrum for at reducere transportemissioner. Selv om det er et positivt og nødvendigt initiativ, giver det også nye udfordringer for virksomheder som vores.

Vi har i PM-Distribution en ambition om at alle vores køretøjer som bruges til distributionen skal være al-køretøjer inden udgangen af 2020. 

Vi har bla. set et køretøj fra Norge som er et distributionkøretøj kaldet Paxster og som en del af vores løsning har vi nu bestil det første eksemplar så vi kan få testet effektivt af i vores daglige distribution.
vi forventer at køretøjet vil være effektivt til levering af små og mellemstore pakker, samt aviser og breve i det ydre af Østerbro.
Her ses et eksemplar af Paxteren:Hos PM-Distribution er vi begyndt at skifte vores gamle køretøjer til el-køretøjer i vores daglige distribution, og vi har en målsætning om at stort set hele vores distribution skal foregå på el-køretøjer i slutningen af 2020.
Derfor har vi nu også allerede nu både elbiler, el-scootere, samt el-cykler, som vi bruger dagligt, og vi er også i gang med at teste flere typer af el-køretøjer som kan bruges til distributionen.